----------------------------------------------------------

Üç Hece Sekiz Harf Sadece BEŞİKTAŞ

9 Ağustos 2010 Pazartesi

Plazen-Villareal Ortaya Karışık

Yoğun tempo sebebiyle Plazen maçıyla ilgili kritik yapamamıştık.
El Madrigal'deki maçla harmanlayarak bişeyler ortaya çıkarmaya çalışalım..

Kale: Hakan ve Cenk çok iyi durumdalar, artık Rüştü'nün mentor kaleci olarak kalması lazım..

Sağ Bek: En sıkıntılı pozisyonumuz, Erhan toplu oyunda hiç yok, Ekrem'in defans bilgisi, arkasına atılan tüm toplar pozisyona yol açtı.

Sol Bek: İsmail bu haliyle bırakın formayı 18 yüzü göremez. Mental ve fizik olarak çok zayıf, en önemli özelliği olan tekniğini bidirme yapmadığından (fiziksel olarak zayıf olduğu için) kullanamıyor. Deli İbo'nun ölüsü oynar.

Tandem: Uzunca bir süre Zapo - Ferrari oynayacak. Toraman burada saatli bomba, Sivok'un olamaması çok çok büyük bir kayıp, Gülüm'ün tekniği iyi fiziken güçlü olursa içerideki kolay maçlarda rotasyona girebilir.

Orta 2: Ernst'i banko yazıyorum. Necip bu takımda kesin olarak 11 oyuncusu olduğunu gösterdi. 1,5 Plazen maçındaki performansıyla bu forma benim dedi. Tribünün desteği arkasında, İsmail için dediğimiz tüm gelişmemişliklerin tam tersine hem mental hem de fiziksel olarak çok iyi durumda. Fink bu kadro da mutlaka kalmalıdır. Uğur'un yeri Bank Asya.

Guti'yi siyah formayla izlemek büyük bir zevk, gol öncesi ara pası inanılmazdı. Off the ball oyunları başlı başına kalite, topla harika, Allah zeval vermesin, çok can yakacak!!

Forvet arkası 3'lü: Q7 bu takıma çok ciddi enerji verecek, çok top eziyor ama geri dönüp almak için de inanılmaz çaba sarfediyor, biraz daha güçlenirse izlemesi çok keyifli olacak. Nihat, sezonu iyi açtı, çok çabalıyor ama Vikingur'dan sonra ortalıkta yok, yabancı kontenjanından dolayı mutlaka iyi olması gerekiyor. Hilbert, cin mi şeytan mı anlayamadım. Delgado hiç birşey yapmadığı maçta goller kredisini arttırdı. 8 mio torpillisi hiç bir şey yapmadan sırf maliyeti nedeniyle bu takımda kalır da Fink+ başka bir yabancı giderse cidden çok yazık olur. Oynadığı her maç 0. Holosko hiç bir şey oynamadığı maçta inanışlmaz bir gol attı.

Forvet: Bobo bu takımın tartışmasız forvetidir. Nobre "Run Forrest Run"

Sol bek...


Villareal maçından sonra bir kez daha anlaşıldıki bu sene sol kulvara Deliyle bağlanıyoruz.