----------------------------------------------------------

Üç Hece Sekiz Harf Sadece BEŞİKTAŞ

23 Haziran 2010 Çarşamba

Hayırlı Uğurlu Olsun!!


Bugün başlayan serüven umarım Mayıs'ta başarılarla sona erer..



Bir umuttur yaşatan insanı...

Cenk Beşiktaş'ta


Turkcell Süper Lig'e bu sezon veda eden ve gelecek sezon Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek Denizlispor, Çağlar'ı Galatasaray'a satmasının ardından, kaleci Cenk konusunda da Beşiktaş'la anlaşmaya vardı.

Denizlispor Başkanı Ali İpek ile Beşiktaş yöneticileri arasında bir süredir devam eden görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ve genç file bekçisinin 1 milyon Euro ve Siyah beyazlıların 22 yaşındaki oyuncusu Emre Özkan karşılığında Beşiktaş'a verildiği öğrenildi.
Kaynak: HT Spor
Potansiyelli bir kaleci ama bu sezon beceriksiz Özden'in arkasında pek zaman alamadı. En kuvetli olduğumuz rotasyonu daha da güçlendirdik..

Rotasyon




Blog-forum ortamlarında ve muhabbetlerde düşünülen 11’lere bakıyorum bazı alanlarda alternatiflerimiz çok fazla ama defans ve orta sahanın göbeğindeki ilk 11 ve yedek oyuncular arasındaki kalite farkı çok ciddi derecede açık.

Ferro ve Sivok’un sadece 1 yedeği var o da Toraman.. Toraman stoper oynadığı zaman tam bir saatli bomba..

Orta sahanın ortası Ernst Fink Necip.. 4. adam Uğur..

Delgado ve Tabata'yı aldığımız fiyata satamayacağımıza, herhangi bir dönemde para kazanamayacağımıza ve oynatamayacağımıza gore, bu sezon elden çıkarmak en mantıklısı…

12 yabancı içerisinde gitmesi gereken bu ikilidir. Fink +2’nin son halkası olsa bile istediğin maç 11’e koy sırıtmaz ama Delgado'yla Tabata’nın sırıtmadığı maç yok..

Tabata'yı Antep'ten M.Ceylan’la kafa kafaya değiştirir, orta sahadaki rotasyonu sağlamlaştırırım ve 1 yabancıdan kurtulurum..

GS’de mutsuz Servet’i de bir şekilde transfer etmeye çalışırım. Türk olması büyük avantaj. Delgado-Servet takası olabilir ( bu biraz fantazi oldu)

Ver Delgado’yu Trabzon’a al Ceyhun veya Selçuk İnan’ı..

Seçenek çok, yeterki aklılcı politika lazım.

Madem bu adamlara gerektiğinden fazla para verdik en mantıklısı şişik yurtiçi piyasasında takasta kullanmak.

Ilk 11’den ziyade genel rotasyon bizim geleeğimizi daha net belirleyecek, bu nedenle 1 defans ve 1 orta saha şart..

22 Haziran 2010 Salı

Q7'li Başlangıç


Q7'yle birlikte blog alemine de daldık. Haydi hayırlısı!!